Despre

Centru de colectare deseuri reciclabile
Asiguram transport la cererea clientului
Reciclam impreuna pentru un viitor mai bun!

Misiunea

Misiunea DennisRecycling este de a contribui la conservarea si imbunatatirea calitatii mediului inconjurator. Pentru a asigurara servicii complete de gestionare a deseurilor de echipamente electronice şi implicit prin reintroducerea lor ca materii prime „secundare” in circuitul economic.

1. Reciclare mecanica

Una dintre cele mai utilizate metode la nivel global de a da reziduurilor noi utilizari este reciclarea mecanica. Aceasta metoda este utilizata pentru reciclarea materialelor plastice, fie obtinute din deseuri industriale, fie din depozite casnice sau comerciale. Reziduurile sunt transformate mecanic in materiale noi, fara a le modifica structurile chimice.

Reciclarea mecanica este procesul de a face deseuri de plastic utile prin procese precum macinarea, spalarea, separarea, uscarea, regranularea si amestecarea. 

2. Reciclarea energiei

Metoda folosita pentru a transforma materialele plastice atat în ​​energie termica, cat si in energie electrica se numeste reciclare a energiei. Procesul se realizeaza prin levier, prin incinerare si caldura este eliberata sub forma de combustibil. Deoarece acest proces de reciclare necesita puțin spatiu, poate diversifica matricea energetica și poate optimiza spatiul disponibil în orasele foarte populate. Deoarece nu este sustenabil financiar, necesita investitii mari si implicarea autoritatilor publice. Aceasta metoda de reciclare este utilizata pe scara larga in Europa si Japonia.

3.Reciclare chimică

Dintre toate tipurile de reciclare, reciclarea chimica este cea mai complexa metoda. In acest proces, structurile chimice ale materialelor plastice sunt modificate dupa reprocesarea acestora. Produsul final este produs pentru a fi utilizat ca materie prima in diferite industrii. De asemenea, poate fi folosit ca element de baza în fabricarea de noi produse din plastic. Este un proces costisitor si necesita o cantitate mare de plastic disponibil.

Contact

Aveti vreo intrebare? Suntem mereu deschisi sa vorbim despre noi, despre oportunitatile creative și despre cum te putem ajuta.

Asiguram transport pentru deseuri!